Ardei capia umpluti cu branza

Daca vrem un aperitiv de Craciun in culorile sarbatorii (alb – rosu – verde), cel mai la indemana e sa pregatim ardei capia umpluti cu branza si verdeturi. Simplu, rapid, gustos si de efect.

Inspiratia pentru aceasta reteta este din meniul de Craciun al celebrei Martha Stewart, iar pentru imagine am apelat la o gospodina de pe Flickr, care este, de fapt… un gospodin 🙂

Ardei capia umpluti cu branza

Ardei capia umpluti cu branza

Timp de preparare: 10 min

Ingrediente (pentru 4 persoane):

  • 450 gr branza de capra, la temperatura camerei
  • 4 fire de arpagic, taiate marunt
  • 2 linguri menta uscata
  • 1 varf de lingurita fulgi de ardei iute
  • 200 gr ardei capia copti, la borcan (scursi, dar sa pastrati zeama deoparte)
  • 2 lamai

Mod de preparare:

  1. Puneti branza de capra, arpagicul, menta, fulgii de ardei iute si zeama de la ardei intr-un castron. Radeti coaja lamailor si apoi stoarceti-le. Adaugati coaja rasa si zeama de lamaie in castron, fara seminte. Amestecati pana devine omogena compozitia.
  2. Folosind o lingurita sau un pos (punga cu colt taiat), umpleti fiecare ardei cu amestecul de branza. Asezati pe un platou si presarati deasupra flugi de ardei iute, dupa gust.
  3. Serviti imediat sau acoperiti si dati la rece pana urmeaza sa serviti, dar nu mai mult de o ora.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s